banner-comercial-kosarom-iarna 728x85

Publicitate

Criza de personal la Evidenta Populatiei Pascani

Scris de: Catalin COJOCARU | 27 februarie 2014

Criza de personal la Serviciul de Evidenta a Populatiei din Pascani. Din 19 posturi doar 9 sunt ocupate, in conditiile in care volumul de munca este tot mai mare. Secretarul Primariei a cerut dotari suplimentare in vederea pregatirii pentru alegerile europarlamentare si prezindentiale din acest an.

Cel mai important si aglomarat serviciu public din Pascani lucreaza cu jumatate din numarul de personal prevazut in organigrama. Nu se pot face noi angajari din cauza legislatiei nationale iar volumul de muca creste de la o zi la alta. Acestea sunt principalele concluzii care s-au desprins astazi din raportul de activitate pentru anul 2013 prezentat in sedinta Consiliului Local .
Edilul pascanean a explicat ca a facut demersurile necesare pentru ocuparea posturilor vacante dar inca nu a primit un raspuns favorabil.
Mai mult secretarul Primariei, Mircea Zuzan a atras atentia ca din acest an, Servicul de Evidenta a Populatiei va avea o serie de atributii privind pregatirea alegerilor europarlamentare si cele prezidentiale. Astfel ar urma sa fie actualizate listele electorale cu acelasi numar de salariati.
Mentionam ca Primaria Pascani a solicitat avizul Agentiei Nationala a Functionarilor Publici, pentru ca in acest an sa fie ocupate, prin concurs, 26 de posture din cele 70 vacante.

 

/*

Lasă un răspuns

*/