banner-comercial-kosarom-generic-728x85

Publicitate

Pășcăneanul de 300 kg a fost preluat de o ambulanta care îl va duce la Timișoara pentru operație FOTO – VIDEO

Scris de: ORIZONT.INFO & BIT TV | 5 martie 2014

ROBERT3Lacrimi si emotii pentru familia Cogeanu din Pascani. Baiatul lor, Robert in varsta de 40 de ani si care cantareste peste 300 de kg a plecat in aceasta dimineata catre Timisoara. O ambulanta SMURD 4X4, cu asistenti si medic, l-a luat pe pacient si il va duce pana la spitalul din vestul tarii, acolo unde o echipa de medicii l-ar putea opera.

ROBERT2

Pascaneanul a fost transportat aseara, 4 martie, cu o ambulanta, la Spitalul de Urgenta Pascani. Doctorii de garda i-au facut un set de analize, iar in aceasta dimineata o ambulanta speciala de la Iasi l-a preluat si il duce la Timisoara. Cel mai tarziu, pacientul va fi pana la ora 19:00 pe mainile medicilor timisoreni.
ROBERT6

Pentru a fi transportat mai usor, parintii i-au confectionat un scaun special cu perne si rotile. Pe timpul deplasarii, Robert este conectat la un monitor de supraveghere a organelor vitale.

Barbatul supraponderal a plecat insotit si de tatal lui. Era ingandurat, pentru ca specialistii i-au spus ca va trebui sa tina un regim alimentar pentru a slabi circa 50 kg pentru a se putea interveni chirurgical. Si daca la inceput se discuta despre gratuitate, acum, pascaneanul ar putea plati o anumita suma pentru tratament sau operatie. www.bittv.info

ROBERT5

/*

1 raspuns la Pășcăneanul de 300 kg a fost preluat de o ambulanta care îl va duce la Timișoara pentru operație FOTO – VIDEO

  1. Pingback: Lacrimi şi emoţii pentru familia bărbatului care CÂNTĂREŞTE 300 DE KILOGRAME | HotNews

Lasă un răspuns

*/